Konum,34460,Türkiye
+905422553112
ismail@gunaytur.com

FİRMAMIZ HAKKINDA

Günaytur Servis Taşımacılığı

HAKKIMIZDA

 

İlyas bey

Şirketler, ihtiyaçlara karşılık olarak kurulur. Biz de, ülkemizde servis ihtiyaçlarının eksikliklerini baz alarak, bu konuda en iyisi olabilmek amacıyla 1996 yılında şirketimizi kurduk.

Geçmişten edindiğimiz tecrübelerimiz, geniş bir AR-GE altyapımız, profesyonel kadromuz ve sürekliliğe dair eğitimlerimizle hep bir adım önde olmak suretiyle, daha iyisi olmayı misyon edindik. Tüm bunlarla beraber taşımacılık anlamında en önemli kuralımız “Güvenlik ve Konfor” olmuştur. Çocuklarımızın ve yolcularımızın güvenliği ve konforu her şeyden önceliğimizdir. TSE ve ISO kalite standartları, K1, D2 yetki belgesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Seyahat Acentesi İşletme ve Markamızın tescil belgesi, Hizmet Yeterlilik Belgesine sahip olan, Türkiye’de sadece bizim bünyemizde olan personellerin eğitimlerini sürekli en üst seviyede tutan “Günaytur Akademisi” ve yenilenen kalite standartları üzerine daha da büyüyen kurumumuz, bağımsız denetleme kurumları tarafından periyodik olarak denetlenmekte olup, daha da yenilikçi olma yolunda çaba göstermektedir.

Günaytur olarak, müşterilerimizi daima rahat ettirmek, ulaşım ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmak için tüm gayretlerimizle çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamda, sunduğumuz hizmetlerle müşterilerimize Günaytur hizmetlerinin ayrıcalıklarını her daim yaşatacağımızı kendimize misyon olarak kabul ettiğimizi ve bunun sürüdürülebilir olacağını müşterilerimize söz veriyoruz.