Konum,34460,Türkiye
+905422553112
ismail@gunaytur.com

PERSONEL TAŞIMACILIĞI

Günaytur Servis Taşımacılığı

PERSONEL TAŞIMACILIĞI

 

Personel Taşıma Hizmetleri alanındaki faaliyetlerimiz de en az öğrenci taşımacılığında olduğu kadar, kaliteyi ve memnuniyeti öncelik olarak kabul ettiğimiz faaliyetlerimizdendir.  Bu konuda tüm ekip ve ekipmanlarımız günümüz şartlarına göre belirlenmiş olup, ulaşımı en konforlu şekilde sunabileceğimiz düzeydedir.

“Gün bizimle başlar” sloganımızla, sizleri en güvenl, en konforlu ve huzurlu bir şekilde iş yerlerinize getiriyor, aynı özveriyle evlerinize bırakıyoruz. Bu anlamda, taşımacılığın kalite standartları konusunda belirleyici olan tüm kriteleri karşılamaktayız. İleri sürüş tekniklerine sahip şoförlerimiz, taşımacılığın gerektirdiği bütün yetkinlikler sahip olmakla beraber, belirli zaman dilimlerinde eğitimlere tabi tutulmaktadırlar. Genel olarak müşteri ilişkileri, ilk yardım, trafik kuralları, iş güvenliği ve trafik güvenliği konulu eğitimlerle şöförlerimiz en üst düzeyde kalite standartlarını yakalamışlardır.

Araç ve Şoför Denetimleri

Bununla beraber Araçlarımız ve şoförlerimiz, kılık kıyafet, araç temizliği, yangın söndürme cihazları, alkol ölçümleri, lastik diş ölçümleri, ilk yardım seti uygunluğu, araçta olması gereken avandanlıklar, yasal taşımacılık gereği ilgili resmi evraklar, araç muayenesi gibi konularda tam denetime tabidir.

Şoförlerimiz

Taşıdığı personele karşı kibar ve güler yüzlü kişilerden seçilmiştirler. Müşteri memnuniyetini en az firmamız kadar benimsemiş, yaptığı iş itibarıyla insan taşımanın getirdiği sorumluluk bilincindedirler. Ayrıca tüm psikoteknik testlerden geçmiş, ilk yardım ve acil müdahelede operasyonel hareket etme kabiliyetindedirler. Yine aynı şekilde tüm şoförlerimiz ileri sürüş teknikleri ile donanımlı şoförlerdir.

Araçlarımız

Araçlarımız günümüzün teknolojik donanımlarına sahip en konforlu modeller olup, tüm periyodik bakımları zamanında yapılmaktadır. Bu sayede müşterilerimizin ulaşım bakımında ihtiyaçları olan tüm beklentileri maksimum düzeyde karşılamaktadır.

Araçlarımızda Zorunlu Olarak Bulndurulan Evraklar

Yol belgesi – Ruhsat – MuayeneTrafik sigortası – Egzos Emisyon Pulu – Yolcu İsim Listesi – Güzergah Bildirim Formu – GÜNAYTUR Tedarikçi El Kitabı
Acil Durum Planı – Cam Çekici – İlkyardım Seti – Trafik seti – Yangın Söndürme Tüpleri